Blogginlägg

Årets första tävling o Poppe har varit o hälsat på!

2013-06-29 18:00

Poppe o hans "matte, lillmatte o husse" var här en stund och överraskade...känns så himla bra att han har hamnat där han nu bor!!!! Han har det verkligen BRA!!! Han är nu verkligen sin Mattes bästis! De är så nöjda med honom!

Årets första tävling........blev en flopp!!!!!!!!! Rapp o jag jobbade inte tillsammans helt enkelt så vi fick snällt kliva av eller rättare sagt blev snällt ombedda att kliva av! Vi hoppas på en bättre dag tillsammans i morgon!


Valparna 5 veckor!

2013-06-23 16:15

Midsommar och valparna är nu fem veckor....avmaskade vid två tillfällen!

Huset har varit fullt med barnbarn oxå under helgen vilket har resulterat i att valparna har haft mycket barnsällskap, mycket uppskattat av båda dera...tills valparnas tänder blev allt för intensiva i strumporna?

Äter ute så gott som alltid bara vädret avgör!

Springer glatt med ut på vallen och får även hälsa på mina stora hundar, vilka tycker att de är lite väl små och kan kanske vara lite "äckliga"?

Sover hela nätterna...helt otroligt lugnt....de sover växelvis i öppen bur då de har fri tillgång till det...så himla bra att de vänjer sig vid bur tidigt! 

Nu stundar en hektiskt vecka med vallningskurs här med Simon Mosse från Irland som instruktör så valparna kommer nog dansa runt i allas knä under pauserna?


Valparna växer!!!!!

2013-06-08 22:57

Oj vad tiden går fort....nu springer de och bråkar med varandra börjar även låta mycket om dem...de är bara för goooa!!!!